Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen en ligt tussen Brugge en Antwerpen in. In de middeleeuwen was Gent een van de belangrijkste havensteden van Europa. Hierdoor werd Gent een van de rijkste steden in de regio. Hierdoor vind je in de stad prachtige grachtenpanden, pakhuizen en gildehuizen. Gent is ook bekend om haar universiteit. Al met al is Gent een prachtige stad om in te wonen. Ga je binnenkort verhuizen naar Gent? Dan lees je hier waar je zoal aan moet denken.

 

Klein Meisje Spelen In Een Doos

Doorgeven aan de gemeente dat je verhuisd bent 

Als je naar Gent verhuisd moet je binnen 8 dagen doorgeven aan de Dienst Burgerzaken van de gemeente. Vergeet ook niet om je uit te schrijven van je oude adres als dit in een andere gemeente is. Verhuis je binnen de gemeente Gent dan kun je een eenvoudige wijziging doen. Je kunt je adreswijziging online doorgeven, via een brief of ter plaatse aan het loket.

Je verhuizing regelen

Het belangrijkste dat je moet regelen is natuurlijk je verhuizing. Begin op tijd met de planning. Zo voorkom je dat je op het laatste moment in de stress schiet. Pak iedere kamer afzonderlijk in en gebruik voor iedere kamer aparte dozen die je markeert. Schakel op tijd de verhuisfirma Gent in, zodat je de datum ver van tevoren kunt vastleggen. Wacht je er te lang mee, dan loop je de kans dat de verhuisfirma geen tijd heeft. Toch de verhuizing niet op tijd kunnen regelen? Verhuisfirmajoost.be heeft een spoeddienst en heeft een 24-uurs service.

Geconcentreerde Vrouw Met Stapel Kartonnen Dozen Voor Verhuizing

Alles uitpakken

Zijn al je spullen verhuisd naar je nieuwe woning in Gent? Dan is het tijd om uit te pakken. Nadat alle meubels zijn gearriveerd en op de juiste plek staan kun je je spullen gaan uitpakken. Zorg ervoor dat de gemarkeerde dozen in de juiste kamer komen te staan en pak ze uit. Geef ieder voorwerp de juiste plek. Als de doos leeg is, vouw deze dubbel en ruim hem gelijk op. Alle spullen uitgepakt? Dan is het nu tijd om te genieten van je nieuwe woning!